O nama

Informatikom se bavimo od 1992 godine. Počeli smo jo u doba “Orlova” i “Oric” računala, pa preko “Commodore” i “Schneider” računala stigli do prvih osobnih računala, danas poznatijih kao PC računala. 286, 386, 486, Pentiumi… Vrijeme je letjelo.

2006 godine po prvi puta smo se odlučili započeti vlastiti posao. Ideja je bila stvoriti firmu koja bi se bavila izradom, prodajom i održavanjem raznih uslužnih programa, što knjigovodstvenih što za druge namjene, uz koje bi se naravno bavili i prodajom računalne opreme, te servisiranjem iste.

Želja nam je bila stvoriti firmu kojoj na prvome mjestu neće biti samo prodaja računala i opreme, nego i osiguran servis i održavanje iste. Trudimo se voditi brigu o zadovoljstvu naših kupaca, te tako ponuditi “kompletnu uslugu”, što prodajom programa, što opreme.

Danas smo priznati servis računala i računalne opreme registriran na području grada Našica, kojemu se u svakome trenutku možete obratiti s punim povjerenjem. Uz sam servis računala nudimo i razne dodatne usluge, vezane uz informatiku, naglasak na fiskalne kase…

 

Svojim predanim radom i zalaganjem stovrili smo određena poslovna priznanja/partnerstva/zastupništva drugih priznatih firmi, navodimo neke od njih:

– Microsoft partneri

– SHARP ovlašteni servis i prodaja za fotokopirne uređaje

– avast! antivirus (alwill software) zastupnik

– PUPILLA partner / serviser za knjigovodstvene programe Synesis

– i drugi….

 

Share on LinkedInShare on TumblrTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
Podijeli s drugima

Odgovori